(2 pers.)
20 min.
100 g quinoa (gerne røde el. sorte)
300 g hakket kalv og flæsk
1 bdt. klippet dild
2 spsk. hakket mynte
Salt og peber
1 spsk. smør
½ agurk
1 mango
1 hakket forårsløg
2 spsk. olie
2 tsk. lime saft
2 spsk. hakket mynte
Skyl quinoakornene og kog dem i 2 dl vand i 15 min. Bland kødet med dild og mynte og form det til to krebinetter. Krydr med salt og peber, steg dem i smørret ved middelhøj varme 4-5 min på hver side. Skær agurk og mango i tern og bland dem med forårsløg og quinoa. Rør en dressing af olie, lime, salt og peber og hæld den over salaten. Pynt med hakket mynte.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Aubergine lasagne
Krebinetter med persillesovs og kartofler
Fiskekrebinetter med ravigotte
Gode ideér til aftensmaden på de travle dage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)